MAGI rockar

2019/05/24 § Lämna en kommentar

”2019-05-24 10:39MAG Interactive informerar härmed om att bolaget beslutat att byta Certified Advisor. 24 maj 2019, Stockholm, Sverige – MAG Interactive informerar om att bolaget beslutat att byta Certified Advisor från Avanza Bank AB till FNCA Sweden AB. Bytet till ny Certified Advisor träder i kraft från och med 1 juni 2019. ”

Jag har varit i kontakt med ledningen i MAGI och påtalat att de borde förbättra informationsgivningen och de verkade tillmötesgående. Nu byter de rådgivare vilket förhoppningsvis får aktien att gå upp framöver.

MAGI har gått bra sista tiden trots sur börs och jag kan tänka mig minst en 50 % uppgång från ”botten” fram till spelsläpp senare år och som sagt tidigare så är potentialen betydligt större och jag brukar inte investera i bolag som har lägre realistisk potential än cirka 100 %. Förhoppningsvis visar bolaget vinst efter spelsläppet och har sedan två spelsläpp till nästa år.

https://www.redeye.se/live/gaming-day-19

Redeye hade gaming seminarium idag och MAGI var med från 2,22 med en kortare presentation. CEO förklarar bland annat hur ”Quizduel 2” kommer att implementerar i befintligt ecosystem och affärmodellen blir tydlig där framgången sökes genom att skapa titlar som är lönsamma i många år framöver.

Taggad: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande MAGI rockarFritz the Cat.

Meta

%d bloggare gillar detta: